Klubbmästerskap sprint 19/6

• 8 maj 2024

Onsdagen den 19/6 har vi klubbmästerskap i sprintorientering i anslutning till Rånäs sprint cup. Tävlingen kommer att springas runt Rånäs slott och vara en mix av park och skogssprint. Första start klockan 18.00.
Anmälan görs i Eventor

Klubbresa Ösaträffen 6-9 juni

• 24 apr 2024

image: Klubbresa Ösaträffen 6-9 juni

Välkommen att följa med på årets klubbresa till Ösaträffen 6-9 juni!

Vi har bokat boende i Sörängs Byagård (se bild) där man antingen sover på hårt underlag inne i huset eller om man vill ta med husvagnen och parkera ute på grusplanen utanför så går det också bra.

Byagården ligger ca 10 km väster om Bollnäs. Vägbeskrivning till byagården, se här
Intill lokalen finns bra parkeringsmöjligheter på en stor grusplan samt trevliga utomhus ytor med gräsytor och flera bänkbord.

Arena för alla dagar är nedanför slalombacken vid Gårdtjärnsberget i Edsbyn (ca 2,5 mils avstånd från Byagården)

För att veta hur många som önskar boende så vill vi att ni anmäler er via forumet Ösaträffen 6-9 juni 2024 senast 24 maj.

Anmälan till tävlingarna gör ni som vanligt via Eventor.

Vad tycker du?

• 24 apr 2024

image: Vad tycker du?

Mitt inne i den intensiva vårsäsongen med tävlingar och träningar var och varannan dag passar vi också på att blicka framåt.

För att vi tillsammans ska kunna planera bra klubbaktiviteter framöver önskar vi i styrelsen få veta vad du tycker om vår verksamhet och vad du önskar att vi ska erbjuda mer utav framöver.
Har du möjlighet så skulle vi uppskatta om du tog dig tid och svarade på några korta frågor som du finner i det här formuläret.

Nybörjarkurs, start 25 april

• 23 apr 2024

Välkommen till Länna IF:s Nybörjarkurs i orientering

Nybörjarkursen i orientering för ungdomar består av 8 kurstillfällen, vanligen på torsdagar. Vi börjar torsdag 25 april och avslutar torsdag 13 juni. Du ska vara minst 7 år för att börja nybörjarkursen. Nybörjarkursen kommer att vara vid vår klubbstuga vid Länna skola. I kursen ingår också 2 träningstävlingar Till Skogs”, speciellt anpassade för ungdomar och nybörjare.

Dagar och tider framgår av programmet nedan (klicka läs mer).
Vid Till Skogs samlas vi vid klubbstugan för att samåka. Vid dessa tävlingar är det bra att ha med egen matsäck.

Tack Sören för alla år i styrelsen!!

• 5 mar 2024

image: Tack Sören för alla år i styrelsen!!

Ikväll på årsmötet fick vi tacka av Sören för lång och trogen tjänst då han valt att inte längre sitta med i styrelsen.

Lite oklart hur många år han suttit i styrelsen men minst sen 80-talet!

Nu får vi "ungdomar" en tuff uppgift att klara oss utan din erfarenhet och rutin. Vi ska göra vårt bästa men  kommer garanterat höra av oss titt som tätt med frågor!

Länna IF's styrelse